Prevent

antet-prevent-web

 

PREVENTIA ține de esența medicinii de familie.

Implicarea în activități preventive depinde de cunoștințele noastre, dar și de convingerile noastre.

La competiție pentru timpul nostru stau serviciile pentru acuți și cronici.
Proiectul “Lifestyle” vă pune la îndemână Ghidul de intervenții preventive și instrumentele sale de suport, pentru a vă transforma practica actuală într-una ALTFEL: mai structurată, mai sistematică, mai eficace.

introprevent-final

Aplicația Prevent – Pachet informativ pentru medicii de familie, este o colecție de materiale informative utile desfășurării activității medicului de familie.
Prevent 2016 conține peste 120 de materiale, recomandări, chestionare, pliante, bazate în cea mai mare parte pe Ghidul de prevenție pentru medicii de familie.

Materialele pot fi accesate printr-o interfață grafică intuitivă, astfel încât medicul de familie să găsească informațiile necesare în timpul unei consultații preventive. Materialele, în format pdf, pot fi tipărite și oferite pacientului.

 

Aplicația Prevent este oferită gratuit medicilor de familie, fiind rezultatul parteneriatului dintre Institutul Național de Sănătate Publică, Centrul Național de Studii pentru Medicina Familiei și ALIAT, în cadrul Proiectului RO19.04 „Intervenții la mai multe niveluri pentru prevenția bolilor netransmisibile (BNT) asociate stilului de viață din România”, finanțat prin Mecanismul de Finanțare Norvegian 2009-2014.

Puteti utiliza aplicația Prevent accesâns pagina prevent.edu-cnsmf.ro sau o puteți descarca si utiliza offline.

 

dowload_button_prevent

 

 

pliant-fatzaweb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Descarca pliant Prevent

 

 

 

 

 

 

 

Comentariile sunt închise.